Adviseurschap

Je sluit de trainingsmodule ‘Adviseurschap’ af met een eindopdracht waaruit blijkt dat je je kennis en vaardigheden kunt toepassen in de praktijk. Ik geef je feedback op je eindopdracht en rond je de deze succesvol af, dan ontvang je een certificaat.

De eindopdracht vind je hieronder. De slides en ander presentatiemateriaal dat tijdens de training is gebruikt vind je op de trainingspagina onder het tabje “Na de training”.

Wij kijken uit naar de eindresultaten. De deadline voor het indienen van de opdracht is drie weken na de laatste trainingsdag. Mocht het je onverhoopt niet lukken om de opdracht binnen deze termijn uit te werken, neem dan even contact op met het secretariaat van AS-opleidingen. De uitwerking van je opdracht kan je uploaden op de trainingspagina onder het tabje “Opdrachten uploaden”.

Succes met de uitwerking!

Corry Oosterhoorn & Huub Brinkhof


Eindopdracht

Deze eindopdracht vormt tevens de voorbereidingsopdracht voor dag 2.

Maak een notitie waarin je het volgende uitwerkt:

  1. Beschrijf je huidige positie als adviseur en geef aan waar voor jou persoonlijk de uitdagingen liggen om deze positie te verstevigen.
  1. We hebben de verschillende adviesrollen besproken (expert, regisseur, partner, uitvoerder). Beschrijf per rol een situatie waarin je als adviseur van het MZO een dergelijke adviesrol zou hanteren. Geef ook aan welke aandachtspunten hieraan verbonden zijn voor jou als adviseur.
  1. Welke casus wil je inbrengen op dag 2 waar het gaat om ontwikkelen van je adviesvaardigheden?

Veel succes met het uitwerken van de opdracht!

Ik kijk uit naar de eindresultaten. De deadline voor het indienen van de opdracht is drie weken.

Mocht het je onverhoopt niet lukken om de opdracht binnen deze termijn uit te werken, meld dit dan even bij het secretariaat van AS-opleidingen.