Basis ondersteuning ondernemingsraad

Je sluit het vak ‘Basis ondersteuning ondernemingsraad’ af met een eindopdracht waaruit blijkt dat je je kennis en vaardigheden kunt toepassen in de praktijk. Ik geef je feedback op je eindopdracht.

De eindopdracht vind je hieronder. De slides en ander presentatiemateriaal dat tijdens de training is gebruikt vind je op de trainingspagina onder het tabje “Na de training”.

Graag ontvang ik de uitwerking van je opdracht uiterlijk 10 februari a.s. Deze kan je uploaden op de trainingspagina onder het tabje “Opdrachten uploaden”. Vermeld ook graag je naam en e-mailadres op de documenten.

Mocht je vragen hebben over de opdracht, stuur me dan even een mail: info@oosterhoornmz.nl.

Succes met de uitwerking!

Corry Oosterhoorn

Eindopdracht

Opdracht 1

Welke zaken wil je de organisatie en de OR meegeven om er voor te zorgen dat de rol en positie als ambtelijk secretaris goed geborgd worden? Benoem hierbij ook de praktische aandachtspunten die van belang zijn voor een prettige samenwerking tussen DB/OR en ambtelijk secretaris.

Opdracht 2

Maak voor jezelf als ambtelijk secretaris een netwerkkaart. Inventariseer belangrijke netwerkpartners en geef aan waarvoor deze van belang zijn.

Open hier de netwerkkaart

Opdracht 3

Beschrijf waar voor jou de uitdagingen liggen in het vormgeven van de functie ambtelijk secretaris en welke aandachtspunten zijn hierbij voor jou van belang.