FAQ

Welkom op de FAQ pagina van AS-opleidingen

Tijdens je bezoek aan de leeromgeving van AS-opleidingen, kan het voorkomen dat je tegen vragen aanloopt. Op deze pagina vind je veelgestelde vragen met daarop het gepaste antwoord. Mocht je na het bekijken van deze pagina nog steeds niet het antwoord op je vraag hebben, neem dan contact op met AS-opleidingen.

Mail: info@as-opleidingen.nl 
Telefoon: +31 (0)182 231 275

Mijn leeromgeving

Ga naar ‘Mijn leeromgeving’ en selecteer ‘Bewerk profiel’. Op het volgende scherm ga je naar ‘Nieuw wachtwoord instellen’. Er komt nu een automatisch gegenereerd wachtwoord in beeld. Je kan voor het automatische wachtwoord kiezen, maar ook een eigen gekozen wachtwoord invullen. Zodra je een wachtwoord naar wens hebt, scroll je naar beneden en klik je op ‘Update profiel’. Sluit hierna de webbrowser een keer af en log opnieuw in. Je wachtwoord is nu succesvol gewijzigd.

Het is helaas systeem technisch niet mogelijk om jouw gebruikersnaam te veranderen. Het is dus belangrijk dat je een gebruikersnaam hanteert, die makkelijk te onthouden is en kenmerkend is voor jou.

Als je je wachtwoord bent vergeten, kan je een wachtwoordreset aanvragen. Dit doe je door op ‘login’ te klikken en vervolgens klik je op ‘wachtwoord vergeten’. Zodra je dit hebt gedaan wordt er een reset mail naar jouw emailadres gestuurd.

Als jouw emailadres veranderd is, kan je deze zelf aanpassen in jouw leeromgeving. Je klikt op het menu-item ‘Mijn leeromgeving’, hierna klik je onder jouw naam bovenin het scherm op ‘Bewerk profiel’. Je komt nu terecht op de bewerk pagina. Op deze pagina heb jij de mogelijkheid om jouw emailadres te veranderen. Zodra je dit gedaan hebt, moet je jouw nieuwe email eerst bevestigen voordat deze actief wordt op onze website.