Beste cursisten,

Je sluit het vak ‘Groepsdynamica’ af met een eindopdracht waaruit blijkt dat je je kennis en vaardigheden kunt toepassen in de praktijk. De eindopdracht is gericht op het doen van observaties in je eigen praktijk en het bepalen welke adviezen je aan de OR wil geven. Je stuurt je opdracht door naar je maatje en Margo. Op de opdracht van je maatje geef je feedback, je ontvangt dus feedback van Margo én van je maatje. Rond je de eindopdracht succesvol af, dan ontvang je een certificaat.

De eindopdracht vind je hieronder. De slides en ander presentatiemateriaal dat tijdens de training is gebruikt vind je op de trainingspagina onder het tabje “Na de training”.

De deadline voor het indienen van de opdracht is vier weken na de training. Mocht het je onverhoopt niet lukken om de opdracht binnen deze termijn uit te werken, neem dan even contact op met AS-opleidingen. De uitwerking van je opdracht kan je uploaden op de trainingspagina onder het tabje “Opdrachten uploaden”.

Groetjes Margo


Eindopdracht

Schrijf een advies aan de ondernemingsraad

  • Observeer en beargumenteer in welke fase (Tuckman/ schutz) de OR zich bevindt.
  • Omschrijf wat de OR nodig heeft op dit niveau en in deze fase.
  • Welk advies zou je de OR geven om zich verder door te ontwikkelen?

Zodra je de opdracht hebt afgerond, verzoeken we jou om deze in te leveren op de trainingspagina onder het tabje “Opdrachten”.